Contact

Verse melk, elke dag!

LV Vanthillo, uw melkveebedrijf in Kalmthout

Melk is goed voor elk, zo klinkt het alleszins in de volksmond. Niets gaat er boven de smaak van verse, rauwe melk. Bij LV Vanthillo, een melkveebedrijf in Kalmthout, wordt er dagelijks 1.500 liter melk gemolken dat zowel rauw wordt verkocht als geëxporteerd voor productie.

Op de boerderij in Kalmthout houdt zaakvoerder Ludwig een 70-tal melkkoeien van het ras Holstein-Friesian, een zwartbont melkras. De melk van de koeien wordt vers verkocht, maar het grootste deel is bestemd voor de melkfabriek (en de groothandel).

Melkboer

’s Morgens om 6 uur beginnen we met de koeien eten te geven tot het machinaal melken - twee tot drie keer per dag - van alle 70 melkkoeien.

Rauwe melk

De smaak van rauwe melk is niet te vergelijken met het afgewerkte product. Vollere en romigere smaken die u vanaf heden altijd wilt proeven.

Productie melk

Een 70-tal koeien die allemaal samen zo’n 1.500 liter melk produceren. Dagelijks eten ze 4 tot 5 kilogram voedsel, aangevuld met krachtvoer.

Melk kopen

Vooraleer u melk van de winkel drinkt, heeft het al een heel productieproces ondergaan. De rauwe melk wordt geëxporteerd en bewerkt voor de groothandel.

Verse melk (particulieren)

In warenhuizen kan u het niet verkrijgen, maar bij LV Vanthillo kan u nog steeds verse en onbewerkte melk kopen. Een hemels verschil.

Contact

Particulier of groothandelaar? LV Vanthillo kan ieders melkwensen invullen. Export van grote hoeveelheden tot kleine kannetjes met rauwe melk voor bij uw thuis. Bel of kom langs in Kalmthout.

Contacteer ons!
03 500 12 57 03 500 12 57